Zelf luisteren: lounge en jazzZelf luisteren: soul en deephouse
Bruiloft dj Alex Noir

Mijn naam is Alex Noir en ik draai op bruiloften en evenementen die een lounge dj huren willen. Willen jullie je bruiloft een sfeervolle ambience geven door een perfecte mix van lounge, jazz en soul muziek? Zoeken jullie iets anders dan de standaard drive in dj? Zoek dan niet verder!

Lounge dj huren

“Steeds vaker zie je dat men een bruiloft dj kiest i.p.v. een band of een ipod. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Met alleen een ipod is het toch een beetje saai. Een band is daarentegen weer vaak duur en mist vaak ook de diversiteit van een bruiloft dj.”


  • "Jouw optreden was exact zoals we ons hadden voortgesteld en zoals we samen hebben voorbereid. Jij bent een veelzijdige bruiloft dj van lounge tijdens onze receptie tot dikke trance bij ons feest. Je hebt onze ceremoniemeesters zelfs geholpen een nummer te editten en deels te produceren; dat was echt te gek! Verder vonden we je een prettig en enthousiast persoon."–Sander van Woerden, Bruiloft 2015

Ervaring

Naast vele bruiloften heb ik voor veel andere evenementen gedraaid. Bekende bedrijven waar ik zoal voor heb gedraaid zijn Booking.com, BWM Nederland, Ordina Open, Club Odeon en Postillion Hotels. Tevens ben ik actief als electronic dance dj/producer onder artiesten naam Alex O’Rion.

Muziek

Als bruiloft dj draai ik het liefst een warme mix van jazz, soul en lounge muziek. Het belangrijkste voor mij is dat de muziek naadloos aansluit op de setting van de avond en een zekere feelgood factor heeft. Muziek mag nooit een storende factor zijn, maar moet juist als een warme deken de ruimte vullen.


 

Prijzen

U kunt u mij al vanaf 350 euro als lounge dj huren voor uw event. Prijs is afhankelijk van grootte evenement, tijdsduur en reisafstand. Op zoek naar een prijsopgaaf? Neem contact op via onderstaand formulier en ontvang dezelfde dag nog antwoord.


Contact

Bent u zelf bezig met de voorbereidingen voor uw bruiloft of evenement en niet op zoek naar een doorsnee ‘drive in’ bruiloft dj? Neem dan contact op met mij via info@alexnoir.com of maak gebruik van onderstaand formulier. 

Contactformulier